fbpx
 • Takfläkt

  4,240 kr  Ex Moms

  Takfläkt REVENTON

  En ny serie takfläktar från Reventon Group baserat på erfarenhet och produktutveckling inom området för värmefläktar och takfläktar. I byggnader med högt till tak stiger den uppvärmda luftmassan och lägger sig i det övre skiktet av lokalen, vilket orsakar värmeförluster. En takfläkt kan användas för att trycka ner luften igen, till den nedre delen av lokalen samtidigt som den jämnar ut lufttemperaturen i hela det stora utrymmet. Detta minskar också värmeförlusten genom taket.

  Egenskaper:

  • Nya EPP höljet tillverkat i expanderad polypropen gör konstruktionen mycket lätt och pålitlig. En takfläkt med ljudisolerande egenskaper, miljövänlig och tillverkad i 100% återvinningsbart material. • Uthållig och effektiv Axiell fläkt • Luftflöde upp till 4600 m³/h • Enkel montering • Extrautrustning • Arbetar tyst och pålitligt Tekniska data - takfläkt Reventon HC-3S-ENG-2019 Hållare ingår i priset
 • Trevägsventil med ställdon (NY!)

  1,040 kr  Ex Moms
  Trevägsventilen används tillsammans med temperaturregulatorn för att reglera värmebärarens flöde och t.ex. förhindra varmvattencirkulation i värmefläkten när önskad temperatur uppnåtts, vilket leder till minskade uppvärmningskostnader. Artnr: VAHC-1524
  Spänning / frekvens: 230 V AC / 50 - 60 Hz
  Effektförbrukning:
  Kvs Koefficient:
  Arbetstemperatur ställdon: -5° C - 60o C
  Gångtid ställdon:
  Kapslingsklass: IP 54
  Sladdlängd: 900 mm
  - Mer information: Teknisk instruktion trevägsventil - installation
 • Fläktluftvärmare Farmer

  From 6,420 kr  Ex Moms
  Fläktluftsvärmare / Aerotemper / varmluftfläkt Reventon Farmer är tillverkad för att operera i krävande och aggressiva miljöer med hög dammbildning, fuktighet och koncentration av ammoniak i luften. Värmefläkten håller hög kvalitet, en pålitlig konstruktion och är enkel att montera. Aerotempern är utrustad med ett antibakteriellt skikt tack vare den nya LCE beläggningen. Användningsområden:
  • produktionshallar för livsmedelsindustrin,
  • industribyggnader, industrier
  • cementtillverkare / cementfabrik
  • tvätthallar,
  • grisstall,
  • kycklingstall,
  • lantbruk och andra lokaler med hög damm-, fukt- och ammoniakkoncentration luften.
  Hölje: Tillverkad av expanderad polypropen EPP, resistent, lätt och tillförlitligt. Materialet klarar stora belastningar utan att påverkas negativt och försämras inte ens under påverkan av smörjmedel, olja, råolja och de flesta kemikalier. Höljet är ljudisolerande och materialet är miljövänligt och 100% återvinningsbart. Energibesparande fläkt med skyddsgrad IP 54, IP 66 uppfyller helt europeiska normer. VIKTIG INFORMATION Aerotemper Farmer kan inte installeras tillsammans med 3-stegsreglering med rumstermostat. Denna har IP-klass 30 och är inte ämnad att installeras i aggressiva miljöer med t.ex. hög fuktighet. Istället rekommenderar vi 5-stegs varvtalsreglering tillsammans med en rumstermostat  alternativ HMI-kontroll. HMI-kontroll kan endast användas till  IP54 eftersom den har en motor som kan gå i flera steg Ladda ner broschyr - Aerotemper Farmer - tekniska data
 • Programmerbar kontroll HMI

  970 kr  Ex Moms

  Kontroll HMI med varvtalsreglering, rumstermostat, smarta-hus-funktion

  En smart kontroll HMI med inbyggd 3- stegs varvtalsreglering av fläkten. Du ställer enkelt in önskad temperatur direkt på skärmen. Du kan välja olika temperaturer under olika perioder. Om du t ex vill ha en temperatur när du är hemma och en annan när du är borta från hemmet. Du har också möjlighet att ställa in både önskad hastighet av fläkten och temperaturen manuellt. Det finns en inbyggd termostat samt en temperatursensor för utökad funktion att styra fläktar som ligger i andra utrymmen. Den har också en funktion som kontrollerar 2-vägsventilen. Smarta-hus-löning: du kan smidigt koppla kontrollen till MODUS kommunikationsmodul för att kunna ha koll på håll.
 • Vridbar hållare HC20‐45

  250 kr  Ex Moms
  Ett extra sortiment av stålelement för montering av enheten på vägg eller tak. Solid och slitstark konstruktion, möjlig att montera enheten parallellt i vinkeln 60 °. Eventuell rotation horisontellt.
 • Vridbar hållare HC50‐80

  290 kr  Ex Moms
  Ett extra sortiment av stålelement för montering av enheten på vägg eller tak. Solid och slitstark konstruktion, möjlig att montera enheten parallellt i vinkeln 60°. Eventuell rotation horisontellt. Monteras med fördel med flexibla slangar för en flexibel blåsriktning.
 • Flexibla anslutningsslangar

  490 kr  Ex Moms
  Flexslang med stålhölje. Anslutningar 3/4". Längd 1000 mm. 2‐pack. Smidigt tillbehör för montering av aerotemper med vridbar hållare. Maximal arbetstemperatur 100 grader C.
 • Tvåvägsventil med ställdon

  550 kr  Ex Moms
  Tvåvägsventilen används tillsammans med temperaturregulatorn för att reglera värmebärarens flöde och t.ex. förhindra varmvattencirkulation i värmefläkten när önskad temperatur uppnåtts, vilket leder till minskade uppvärmningskostnader. Pilen på tvåvägsventilen visar flödesriktningen. Tvåvägsventilen kan monteras både på inlopp och utlopp men vi rekommenderar att man monterar den på utloppet. Artnr: VAHC-1524
  Spänning / frekvens: 230 V AC / 50 - 60 Hz
  Effektförbrukning: 2 VA
  Kvs Koefficient: 6,3 m3/h
  Arbetstemperatur ställdon: -5° C - 60o C
  Gångtid ställdon: 3 - 5 min
  Kapslingsklass: IP 54
  Sladdlängd: 900 mm
 • Rumstermostat RT100

  180 kr  Ex Moms
  Mekanisk/elektronisk rumstermostat för reglering av rumstemperatur. Art nr: RTHC-1523
 • 3‐stegs varvtalsreglering med rumstermostat

  350 kr  Ex Moms
  Smidig 3‐stegsreglering för inställning av fläkten kombinerat med rumstermostat för jämn temperatur. Denna styrenhet används för att reglera värmefläktar utrustade med inbyggda 3-stegsmotorer (t ex Reventon Standard aerotemper). Styrenheten har en 3-stegs hastighetsreglering och via den inbyggda termostaten startas och stoppas värmefläkten automatiskt utifrån den förinställda temperaturen. Dessutom styr enheten driften av styrventilens ställdon. Tabellen anger hur många fläktar (HC 20-80, 1-fasutförande) som kan regleras med 1 st 3-steg varvtalsreglering med rumstermostat:
  Modell
  HC20-3S – 3 st
  HC30-3S – 3 st
  HC35-3S – 3 st
  HC45-3S – 3 st
  HC50-3S – 1 st
  HC70-3S – 2 st
  HC80-3S – 1 st
  NOTERA! Denna produkt kan inte användas tillsammans med modell Farmer. Den har IP-klass 30 och kan inte kopplas in i miljöer med t ex hög fuktighet. Trestegsreglering med rumstermostat kan installeras på två sätt - med kontinuerlig drift eller drift styrd av termostat. För drift med termostat måste en bygel monteras (medföljer i förpackning). Instruktion inkoppling trestegs varvtalsreglering med rumstermostat
 • 5‐stegs varvtalsreglering

  From 970 kr  Ex Moms
  Varvtalsreglering (fläktvarvtalsregulatorn) är utformad för att via olika spänningssteg reglera hastigheten på 1-fasfläktar i industriella applikationer och värmesystem. Den finns i tillgänglig i ett flertal versioner. Valet av lämplig modell beror på antalet fläktar som ska anslutas till en och samma regulator - den totala strömförbrukningen hos de anslutna värmefläktarna får inte överstiga regulatorns maximala utgående ström. 5 spänningsnivåer:                                             80-105-135-170-230 V Spänning / frekvens:                                         230 V AC / 50 - 60 Hz Maximal ström (beroende på modell):       3A, 5A, 7A, 14A Överbelastningsskydd:                                      Termobrytare Vikt (beroende på modell):                             2,5 kg, 4,5 kg, 5,5 kg eller 10,5 kg Kapslingsklass:                                                     IP 54 Rekommendationstabell för varvtalsreglering av HC 20-70 (gäller endast 1-fasutförande). Tabellen anger hur många fläktar som kan regleras med respektive varvtalsreglering.
 • Aerotemper Standard

  From 3,370 kr  Ex Moms
  Reventon aerotemper / värmefläkt / fläktluftvärmare för vattenburna system. En ny serie aerotemprar från Reventon Group HC20-80 standard, baserat på mer än 30 års erfarenhet och produktutveckling inom området för värmefläktar.

  Egenskaper:

  • Nya EPP höljet tillverkat i expanderad polypropen gör konstruktionen mycket lätt och pålitlig. En aerotemper med ljudisolerande egenskaper, miljövänlig och tillverkad i 100% återvinningsbart material. • Uthållig och effektiv (finns även Aerotemper Farmer HCF för aggressiva miljöer med hög dammbildning, fuktighet och koncentration av ammoniak i luften.) • Hög verkningsgrad - 4000-5500 m3/h • Enkel montering • Extrautrustning • Effekt - 8-80 kW • Arbetar tyst och pålitligt • 24-månaders garanti * Ladda ner broschyr - Aerotemper Standard - tekniska data Behöver du komplettera din beställning med tillbehör som vridbar hållare, flexibla slangar, varvtalsreglering och rumstermostat? Läs mer om vad vi rekommenderar för tillbehör till din aerotemper. * Gäller för montering i miljöer utan hög dammbildning, fuktighet och koncentration av ammoniak i luften. För dessa miljöer rekommenderar vi modell Farmer.  

Titel

Till toppen