Reventon varmluftsfläktar är fläktar till vattenburna värmesystem. De klarar av uppvärmning av stora utrymmen – även utrymmen i aggressiva och krävande miljöer som t.ex. lokaler med hög damm-, fukt- och ammoniakkoncentration i luften. Monteras i cirkulationssystemet anslutna till centralvärmesystemet.

Vanliga frågor

Teknisk dokumentation medföljer till alla Reventon-enheter. Det går också att ladda ner den tekniska dokumentationen från vår hemsida på www.reventongroup.eu. Dokumentationen består av schematiskt diagram, installationsanvisningar, automatik, garantivillkor, alla försiktighetsåtgärder och varningar.

Service kommer att utföras av installationsföretaget på grund av garantibetingelserna som ingår i garantikortet. Reservdelar kommer att levereras av Reventon-koncernens tillverkare under garantiperioden.

Det rekommenderas att rengöra enheten regelbundet:
– Värmebatteri, blås igenom med tryckluft,
– Fläkthölje och blad renas från smuts.

Ja, det är möjligt att använda vatten och glykol. Men kontakta tillverkaren av ventiler och pumpar för att ta reda på deras rekommendationer.

För att montera Reventon-enheten, använd det roterande monteringsfästet eller monteringsnålarna. Möjlighet att montera enheten på väggen eller taket.

Ja, Reventon-enheterna kan arbeta med luftpumpens värmekälla. HC 70 69 kW-enheten borde användas, eftersom inloppstemperaturen i luftpumpen är lägre.