0
kr 0 artiklar

Inga produkter i varukorgen.

Försäljningsvillkor

Försäljningsvillkor

Samtliga priser på anges i SEK, utan moms och frakt, om inget annat anges.
Vi reserverar oss för eventuella inmatningsfel av priser/texter samt drastiska valutaförändringar eller force majeur.
Vi förbehåller oss rätten att göra kreditprövning före fakturering. Vid bristande kreditvärdighet sker leverans mot förskottsbetalning.

Leveransvillkor

Om inget annat överenskommits gäller transportvillkor Ex. Works. Vi ansvarar för godset tills dess transportören hämtar det från vårt lager. Om en mottagare inte finns på plats vid leverans kan extra kostnader uppstå, vilket köparen står för. Om ett gods skulle komma bort på vägen har transportören 30 dagar på sig att hitta och leverera godset.

VIKTIGT VID LEVERANS:

Det är viktigt att du kontrollerar emballage och gods vid leverans. Eventuella skador dokumenteras (gärna bild) och noteras direkt på följesedeln/fraktsedeln så att det anmäls direkt till speditören. Icke synliga skador måste rapporteras inom sju (7) dagar från mottagandet för att få ersättning för skadat gods.

Eventuella extra kostnader från speditören debiteras mottagaren om paket eller gods inte kan levereras vid första försöket* eller om felaktiga adress- eller kontaktuppgifter uppgetts.

Saknat gods eller felskickade leveranser ska anmälas till oss inom sju (7) dagar från fakturadatum.

* Tips för leverans:
För pakettjänster och system (större gods och pallar) krävs att någon finns på plats på adressen kl. 8-16 för att ta emot godset. Annars blir det en sk bomleverans och återtag av godset, vilket medför extra kostnader.
Om man vet att det inte alltid finns någon som kan ta emot godset kan man beställa frakt med avisering (150:-). Då måste speditören kontakta mottagaren före utkörning. Alternativt, vid leverans av paket upp till 20 kg, kan man boka leverans till ombud.

Har du någon fundering så hör av dig till oss.

För information, beställning och konsultation – kontakta oss gärna.

LT Energiteknik AB
Stålvägen 11, 931 36 Skellefteå
Tel: 010-49 24 000
E-post: info@energiteknik.net